accusnel

best free magento theme

Ga direct naar hoofd-inhoud »

GRATIS standaard verzending NL
Tip! PostNL.nl locatie zoeker
Vind uw afhaalpunt en voer dit in als verzendadres op de afrekenpagina

Engels Nederlands

Referenties

Dhr. D. Willems, te Wellerlooi LB:
Altijd bereikbaar, snelle levering en meedenkend. Daarnaast een ruim assortiment met een goede prijs/kwaliteit verhouding, een aanrader dus!

Dhr. J.C.P. de Ruijter, te Castricum NH:
Snelle service en bij een vraag per email, snelle reactie! Zoals beloofd gisteren besteld, vandaag al in huis. Prima!

Mevr. F. de Weyer, te Franeker FRL:
Prima persoonlijk advies. Snelle bezorging. Aanrader!

PIT Nederland, Dhr. J.A. Boertjes, te Hattem GLD:
Chapeau, een eerlijk en vertrouwend gevend advies! Eerlijk aangegeven hoe het werkelijk in deze branche toegaat.

Dhr. F. de Kort, te Veghel NB:
Besteld op maandag om 14.00 uur, betaald om 16.00 uur. Bestelling binnen dinsdag om 12.30 uur, keurig verpakt. Dat is service.

Dhr. G. Fosselle, te Sint-Lievens-Houtem BEL:
Terug gekomen voor een tweede bestelling; zelden heb ik zulke goede en snelle service genoten. Het feit dat accusnel haar klanten zoveel vertrouwen schenkt en een degelijke uitleg verschaft m.b.t. de producten, dat siert hen ten zeerste. Hier ben je nog een klant en geen nummer.

Dhr. W. Eras, te Oss NB:
Alles goed en wel, bestel uw accu bij accusnel.nl. Hele goede services en keurige aflevering.

Dhr. L.J. Dekker, te Alkmaar NH:
De bestelling bij accusnel verliep erg prettig, er werd meegedacht over de aan te schaffen artikelen en er werd een scherpe offerte neergelegd, het mailcontact verliep bijzonder snel. Een dag na de betaling was de bestelling in perfecte staat in huis.

Dhr. H. van Leuken, te Budel NB:
Top onderneming, goede service en zeer coulant. Ik koop voortaan alles bij accusnel. Zeer snelle reactie, altijd zeer vriendelijk te woord gestaan en ja alle service die je jezelf maar wensen kan. Ongelofelijk hoe deze zaak zich onderscheid van anderen! Perfect, ga zo door!

RCSystems, Dhr. T. Robbertsen, te Tiel GLD:
Eindelijk een bedrijf die nog weet wat afspraken zijn, en die ze ook nog nakomen, ga zo door.

Dhr. M. Paans, te Almkerk NB:
De bestelling kreeg ik snel thuisbezorgd. Helaas paste de videocamera accu’s niet omdat ik de verkeerde had besteld. Zonder problemen mocht ik ze inruilen tegen de juiste batterijen. Goed geregeld! Ik ben blij met mijn nieuwe laders en accu’s.

Fam. van Aalst, te Woudenberg BEL:
Een van de weinige bedrijven die niet alleen doen wat ze schrijven maar ook met raad en daad en een persoonlijke reactie voor je klaar staan. KLASSE!!

Dhr. R. van den Heuvel, te Nijmegen GLD:
Een klasse telefonische ondersteuning wat betreft productinfo, goed product en een perfecte afhandeling. Kortom, zeer prettig zaken doen met Accusnel!

Empathic Photography
, Mevr. D. Huegen, te Zaandam NH:

Ik had op zeer korte termijn een 2de reserve accu nodig. Uitstekende service, snelle afhandeling, veel en goede informatie waar je iets aan hebt. Als ik voortaan accu’s nodig heb voor mijn camera dan weet ik accusnel te vinden.

Mevr. Hillenaar-Bas, te Scherpenzeel GLD:

Accusnel.nl is met recht héél snel. We hadden een acculader besteld, en de volgende dag was het er al! Bedankt voor de goede en snelle service!

Dhr. T. Goets, te Rotterdam ZH:
AccuSnel, en ze leveren probleemloos een kwaliteitsaccu, snel. Eigenlijk precies wat ze willen zijn. Service en advies hoog in het vaandel.

Mevr. M. Veldhuis, te Haarlem NH:
Vriendelijke en snelle afhandeling van mijn mail met als antwoord een aanbieding met een nog scherpere prijs dan die op de site. Ik heb betaald met internetbankieren en nog dezelfde dag is het pakketje verzonden. De volgende dag al in huis, lader en batterij werken als een zonnetje. Prima service, zeker aan te raden!

Dhr. W.H. Koolen, te Leiden ZH:
Ik ben zeer tevreden over de bestelling; goede kwaliteit, goede service.

Dhr. W. Heijnen, te Veldhoven NB:

Bestelling goed verpakt en snelle levering. Helaas was de accu beschadigd, maar ik heb gelijk een nieuwe opgestuurd gekregen. Hele goede service.

Dhr. D. Vandenberghe, te Westvleteren BEL:
Voor een vriendelijke, uitstekende en snelle service van een bestelling groot of klein, moet je zeker bij accusnel.nl zijn.

Dhr. L. Overweter, te Gorinchem ZH:
Nou mijne heren jullie mogen je met recht accuSNEL noemen want de spullen zijn nu al binnen. Complimenten voor de prima follow-up.

Dhr. M. Sahin, te Vaassen GLD:
Besteld heel netjes verpakt ontvangen. Hartelijke dank voor de zeer goede informatie en de snelle service. Ik raad iedereen aan om zaken met accusnel te doen. Ze zijn professioneel én eerlijk.

Dhr. M. Verhoeven, te Dinteloord NB:
Bestelling 20 uur later al binnen. Supersnel verzonden, goed verpakt. Presteren zeker net zo goed, zo niet beter, dan de originele exemplaren. Ook bij temperaturen onder nul en voor lange belichtingstijden, capaciteit blijft ook dan ruim voldoende.

Dhr. A. de Lange, te Geraardsbergen BEL:
Voor de goede zorgen, vriendelijkheid en afwikkeling geef ik accusnel en het personeel een dikke tien.

Mevr. C. van Huik, te Bergen op Zoom NB:
Ik vond het prettig dat men ook de moeite heeft gedaan om mij te bellen om eventuele misverstanden recht te zetten, zodat ik geleverd kreeg wat ik nodig had. Er zit dus echt een meedenkende leverancier achter de webwinkel. Een hele geruststelling.

Shamrock Int. Dhr. J. Klaver, te Amsterdam NH:
Snelle service en goede tips. Ik heb het idee dat ze weten waarover ze spreken.

Dhr. M. Uding, te Culemborg GLD:
Gelukkig bestaan er nog winkels die ook grote service en nazorg bieden bij kleine bestellingen. Accusnel.nl is hier een mooi voorbeeld van.